prodan anamaria

Anamaria Prodan a intrat, de miercuri, în Consiliul Director de la Hermannstadt. Nu a cumărat acţiuni pentru că nici nu aveam cum să facă asta deoarece este vorba despre o societate non profit, ci a oferit, împrumut, 350.000 de euro.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan are influenţă majoră la un club din România, dar afacerea încheiată pe 3 iunie a făcut înconjurul presei din România, dar nu numai.

Anamaria Prodan a declarat la Digi Sport că fiica sa, Rebecca, din prima căsnicie, va fi managerul clubului deşi are 21 de ani. Iar ea va fi primul consilier al modelului la gruparea la care susţine că are obiective mari.

Anamaria Prodan a împrumutat cu 350.000 de euro Hermannstadt

”Am o prietenie aparte cu Claudiu. Am stat de vorbă pe termen lung și am decis să intrăm în proiectul acesta și să facem ceva frumos.

Orașul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Fata mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc”, a declarat impresara la Digi Sport Special.

„Anamaria ne-a pus la dispoziție 350.000 de euro, sub formă de împrumut, deci bani sunt acum. Le vom plăti băieților un salariu pe 8 sau 9 iunie, altul pe 25 iulie, iar restul banilor le vor intra în conturi până la finele sezonului”, a declarat pentru GSP.ro Claudiu Rotar, omul care până acum dădea cei mai mulţi bani la echipă.

Ce a spus Rebecca Prodan despre funcţia de şef la Hermannstadt

Rebecca, fiica Anamariei din prima căsnicie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, este încântată de noul proiect în care se va implica. Ea este model, unul de succes chiar, dar speră să aibă timp pentru această provocare.

”Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața.

Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digi Sport.

Comentariul meu

Lasă un răspuns