FOTO: Terasele din Piața Mică s-au extins

855

Jumătate din Piața Mică a Sibiului s-a golit de mașini. Cu acest prilej, proprietarii teraselor sezoniere amplasate pe domeniul public au putut să se extindă. 

De la începutul lunii iunie, locurile de parcare din Piața Mică s-au înjumătățit. În curând, nicio mașină nu va mai putea circula prin zona istorică, aceasta devenind pietonală.

Automatul de parcare ce era amplasat lângă localul Lili’s a fost deja mutat, dat fiind faptul că între strada Ocnei, Casa Artelor și Turnul Sfatului, parcările au fost desființate.

Se extind terasele

Cu ocazia eliberării spațiului, proprietarii teraselor au posibilitatea să extindă amplasamentele. În Piața Mică, de exemplu, localurile Nod, Baroc și Delis au luat deja această decizie și au pus-o în practică. Acum, mai mulți clienți vor putea fi primiți la terase.

Vă reamintim că pentru a veni în sprijinul deținătorilor de terase sezoniere amplasate pe domeniul public al municipiului Sibiu, datorită faptului că funcționarea acestui sector de activitate este în continuare direct afectat de măsurile instituite la nivel național, s-a aprobat extinderea temporară, în anul 2020, a amplasamentelor teraselor, printr-un proiect de hotărâre al Consiliului Local.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi