FOTO: Terasele din Piața Mică s-au extins

0 690

⇓ Ascultă știrea ⇓

Jumătate din Piața Mică a Sibiului s-a golit de mașini. Cu acest prilej, proprietarii teraselor sezoniere amplasate pe domeniul public au putut să se extindă. 

De la începutul lunii iunie, locurile de parcare din Piața Mică s-au înjumătățit. În curând, nicio mașină nu va mai putea circula prin zona istorică, aceasta devenind pietonală.

Automatul de parcare ce era amplasat lângă localul Lili’s a fost deja mutat, dat fiind faptul că între strada Ocnei, Casa Artelor și Turnul Sfatului, parcările au fost desființate. automat parcare

Se extind terasele

Cu ocazia eliberării spațiului, proprietarii teraselor au posibilitatea să extindă amplasamentele. În Piața Mică, de exemplu, localurile Nod, Baroc și Delis au luat deja această decizie și au pus-o în practică. Acum, mai mulți clienți vor putea fi primiți la terase.

Vă reamintim că pentru a veni în sprijinul deținătorilor de terase sezoniere amplasate pe domeniul public al municipiului Sibiu, datorită faptului că funcționarea acestui sector de activitate este în continuare direct afectat de măsurile instituite la nivel național, s-a aprobat extinderea temporară, în anul 2020, a amplasamentelor teraselor, printr-un proiect de hotărâre al Consiliului Local.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...