Două echipe de top au confirmat participarea la Turul Ciclist al Sibiului 2020

0 673

⇓ Ascultă știrea ⇓

Bora-hansgrohe și Alpecin-Fenix sunt ultimele echipe care și-au confirmat participarea la ediția a zecea a Turul Ciclist al Sibiului (TCS).

Echipa de World Tour Bora-hansgrohe a transmis organizatorilor TCS o primă variantă de entry-list cu o echipă construită în jurul lui Pascal Ackermann, Patrick Konrad și Lennard Kämna. Dintre cei trei, Pascal Ackerman ar putea veni la Sibiu cu misunea de a-și adjudeca victoriile în cele două etape cu finish la sprint, iar Patrick Konrad are profil de cățărător și ar putea fi candidatul echipei pentru clasamentul general.

De cealaltă parte nici Alpecin-Fenix nu duce lipsă de cicliști familiarizați cu muntele, chiar Mathieu Van Der Poel fiind un rutier versat în MTB și ciclocross, însă echipa sa dorește să pastreze surpriza asupra componenței cu care va intra în competiția de la Sibiu.

Bora-hansgrohe și Alpecin-Fenix se vor alătura celorlalte 23 de echipe profesional-continentale, continentale și naționale care și-au anunțat participarea la TCS. Turul Ciclist al Sibiului 2020 se va desfășura în perioada 23 – 26 iulie 2020.

Etapele TCS 2020:

  • Prologul – joi 23 iulie – în centrul istoric al Sibiului.
  • Etapa 1 – vineri 24 iulie – se va derula pe traseul Sibiu – Gura Râului – Cisnădie – Avrig – Cârţa – Agnita – cu finish la Sibiu.
  • Etapa 2 – sâmbătă 25 iulie – se va desfășura pe ruta Sibiu – Sălişte – Dobârca – Cristian – Cisnădie – Cârţişoara – cu sosirea la Bâlea Lac (2.034 m altitudine).
  • Etapele 3 și 4 au loc duminică 26 iulie. Noutatea acestei ediţii este contratimpul individual în urcare la Păltiniş (1.450 m altitudine), urmat de o etapă pe teren plat (Sibiu – Poplaca – Sibiu (x2) – Sălişte – Cristian – Săcel – Sibiu) cu finalul clasic al TCS, respectiv finishul în Piaţa Mare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...