Sibienii au fost în vizorul jandarmilor în minivacanță – Pentru ce au fost amendați

0 224

⇓ Ascultă știrea ⇓

Minivacanța de Rusalii a fost „presărată” cu amenzi. Jandarmii sibieni au aplicat zece sancțiuni contravenționale în valoare de 4.300 lei. 

În urma misiunilor desfășurate în perioada 06-08 iunie, jandarmii sibieni au aplicat 10 amenzi în valoare de 4.300 lei și 17 avertismente scrise.

„Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru fapte precum consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, lăsarea în libertate fără supraveghere a animalelor, desfășurarea activităților de picnic în zone neamenajate în acest scop, desfășurarea activității de pescuit fără permis. Astfel, au fost nerespectate prevederile legii nr. 61/1991 privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, ale legii nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic și ale OUG nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura”, transmite Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

În continuare, jandarmii vor fi în stradă pentru siguranța cetățenilor, descurajarea comportamentelor necivilizate şi intervenţia pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.