Elevii sibieni se pregătesc de Evaluarea Națională și Bac – Peste 2.500 au mers la școală

0 197

⇓ Ascultă știrea ⇓

Prezență mulțumitoare la pregătirea elevilor pentru susținerea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. Peste 2.500 s-au prezentat miercuri la școală. 

Astăzi, 10.06.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, din cei 2.358 de elevi din clasa a VIII-a, care aveau programate cursuri de pregătire, s-au prezentat 1744 de elevi (74%), iar din cei 1404 de elevi din clasa a XII-a s-au prezentat 820 de elevi (58,4%).

Cea mai bună rată de prezență, de 100%, s-a înregistrat în 12 unități de învățământ: Școala Gimnazială Apoldu de Jos, Școala Gimnazială Șeica Mică, Școala Gimnazială Chirpăr, Școala Gimnazială Tilișca, Școala Gimnazială Râu Sadului, Școala Gimnazială ”Aviator Ioan Sava” Alțâna, Școala Gimnazială ”Samuil Micu” Sadu, Școala Gimnazială ”Viorel Cucu Paltin” Arpașu de Jos, Școala Gimnazială ”Aurel Popa” Arpașu de Sus, Școala Gimnazială ”Ilie Micu” Ludoș, Școala Gimnazială ”Badea Cârțan” Cârțișoara și Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu (clasa a VIII-a).

Din fericire, nu au existat elevi care să nu fie primiți la cursuri din cauza unei temperaturi a corpului mai mare de 37,3 grade.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.