FC Hermannstadt ar putea avea un antrenor străin – „Nimeni nu-i de neînlocuit”

0 1.327

⇓ Ascultă știrea ⇓

Claudiu Rotar, finanțator la Sibiu, crede că Vasile Miriuță „își face rău” când spune că se mai gândește dacă rămâne după 30 iunie. În cazul unei rupturi, „rezolvăm cu secunzii, apoi soluția ar putea fi un antrenor străin”.

Jucătorii și staff-ul lui Hermannstadt au plecat astăzi spre Sfântu Gheorghe. Cu gândul la meciul cu Sepsi, iar unii, precum antrenorul Vasile Miriuță și 8 dintre jucători, și la prelungirea contractelor scadente pe 30 iunie până pe 10 august, când se încheie stagiunea. „Le-am dat hârtiile la semnat, au timp să se gândească la hotel, de când ajung și până la meci”, spune finanțatorul echipei, Claudiu Rotar, la GSP.

Rotar: „Nu țin pe nimeni cu forța”
Cu trimitere la „Tati”, care a afirmat că se mai gândește dacă semnează, omul de afaceri sibian a precizat că a discutat cu Miriuță înainte de plecare: „I-am spus să se focuseze pe meci și pe echipă. Cu declarațiile astea el își face mai mult rău, pune paie pe foc. Oricum, el a semnat hârtia potrivit căreia i se extinde înțelegerea cu o lună și jumătate, cât a durat starea de urgență. Mai trebuie s-o activez. Dar dacă nu vrea să mai stea, eu nu țin pe nimeni cu forța. Ne strângem mâna și rămânem prieteni”.

„Bratu, în niciun caz”
În cazul unei rupturi, Rotar admite că nu are soluție pe bancă: „O să rezolvăm, probabil, cu secunzii”. Iar cu bătaie spre stagiunea viitoare, nu se gândește la un tehnician gen Florin Bratu, impresariat de noul investitor Anamaria Prodan, ci are în vedere „mai degrabă un antrenor de afară. Și așa avem mai mulți jucători străini decât români”.„Am avut o înțelegere cu Miriuță că rămâne dacă ne salvăm de la retrogradare. Eu îl susțin în continuare, dar trebuie să-i conving și pe Anamaria Prodan și pe ceilalți doi nou-veniți în Comitetul Director” spune Claudiu Rotar, investitor FC Hermannstadt

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.