coronavirus sibiu
FOTO: arhivă

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut neașteptat. După ce săptămâna trecut, timp de trei zile nu s-a mai înregistrat niciun caz pozitiv, vineri au fost raportate zece cazuri noi. Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, spune că este „o situație ce nu poate fi ignorată”.

„Dragi sibieni, în ultimele 3 luni, am avut parte de provocări fără precedent, și dificil de acceptat și gestionat. La finalul săptămânii trecute în județul nostru, timp de 3 zile nu s-a înregistrat nici un caz pozitiv de COVID-19. Cu toate acestea, deși ne-am bucurat cu toții de aceste vești bune, bucuria nu a durat prea mult. Zi de zi, numărul de cazuri a fost în creștere, astăzi însă s-au înregistrat 10 noi cazuri pozitive în județul nostru. O situație ce nu poate fi ignorată!
Fac un apel la fiecare dintre dumneavoastră și vă rog să fiți responsabili! Pericolul nu a trecut! Este important să ne comportăm responsabil, întrucât este mult mai ușor să previi decât să tratezi!

Purtați mască, respectați o igienă atentă și păstrați distanța fizică! Sunt cele mai importante acțiuni pe care le putem face și care ne pot salva de momente grele, nu doar pe noi ci și pe cei dragi!

Vă doresc multă sănătate tuturor!”, transmite Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns