La mulți ani, Klaus Iohannis – Unde petrece șeful statului ziua de naștere

1 1.756

⇓ Ascultă știrea ⇓

Klaus Iohannis își sărbătorește, sâmbătă, ziua de naștere. Șeful statului împlineşte 61 de ani. Dacă anul trecut, Iohannis și-a aniversat ziua de naştere la Palatul Cotroceni, unde au fost prezenți liderii partidelor din opoziţie, anul acesta a preferat să sărbătorească în familie, alături de soția sa Carmen Iohannis, ținând totodată cont și de restricțiile impuse din cauza epidemiei de Covid-19.

Președintele Klaus s-a născut în 13 iunie 1959, la Sibiu. Astăzi, la împlinea a 61 de ani, șeful statului a ales să își organizeze aniversarea acasă, alături de soția sa Carmen Iohannis și câteva persoane apropiate, scrie b1.

Președintele României s-a născut pe 13 iunie 1959 la Sibiu. Părinții săi sunt Susanne și Gustav Heinz Johannis, amândoi sași transilvăneni. Aceștia au emigrat în 1992, ca pensionari, din Sibiu în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria.

Klaus Iohannis a declarat într-un interviu că familia Iohannis este atestată în Cisnădie din secolul al XVI-lea. Tot el a declarat că, atunci când tatăl său l-a înregistrat ca nou-născut, funcționarul de la primărie a refuzat să-i scrie numele cu „J”, așa cum a fost scris în familia sa de cinci sute și ceva de ani.

Klaus Iohannis și-a petrecut vacanțele copilăriei la bunicii săi din Bradu, cu care mergea la fân și la restul activităților agricole.

Este căsătorit din 1989 cu Carmen Iohannis (n. 2 noiembrie 1960), profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. codvid-20 scrie

    la multi ani? ptr. …?…a….amai multe case in multi ani……suna mai corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.