dn1 inundat

Șoferi, atenție cum circulați pe DN1. Pe Hula Bradului, un sens al drumului este inundat. 

UPDATE

Și la Alțâna, Nocrich și Hosman au fost probleme. Carosabilul a fost acoperit cu apă, astfel că polițiștii s-au deplasat în zonă pentru a monitoriza starea traficului. De asemenea, lucrătorii de la drumuri au acționat pentru înlăturarea apei de pe drum. apa carosbabil

„Carosabil acoperit de apă pe DJ106, km.37(Alțâna), km.29(Nocrich) și km.27(Hosman), pe distanțe de circa 70-100 metri, adâncimea apei fiind de 10 cm. Se circulă cu viteză redusă”, a transmis Elena Welter.

Știrea inițială

„Pe DN1, km 290, Hula Bradului, sensul Brașov – Sibiu, este acoperit cu apă pe o lungime de circa 10 metri, apa provenind de la un pârâu. Se circulă alternativ”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. drum dn1 inundat

Șoferii sunt sfătuiți de polițiști să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Vă reamintim că județul Sibiu se află sub atenționare de cod portocaliu de furtuni puternice până miercuri seară la ora 23.00. Potrivit meteorologilor, va ploua torențial, vor fi intensificări ale vântului, descărcări electrice și căderi de grindină. De asemenea, un alt cod galben de ploi este valabil până în 20 iunie. Detalii aici. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns