capacitate

Proba la matematică din cadrul Evaluării Naționale 2020 a început la ora 9:00, când în care în fiecare sală de clasă s-au deschis plicurile sigilate cu subiectele multiplicate, transmite Digi 24.

Absolvenții claselor a VIII-a au avut la dispoziție 2 ore pentru a rezolva subiectele la matematică. Din programa de examen a fost eliminată anul acesta materia de pe semestrul al II-lea, deși școlile au fost închise pe 11 martie, după ce elevii parcurseseră 2 luni din acest semestru.

Subiectele la Matematică, Evaluare Națională, sursă edupedu.ro

YzYyMjY3Nzg3Yzc2ZGIwYTNiOWY1ODQzNWJmY2U1Ng==.thumb

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine joi proba la limba maternă.

Pe 22 iunie se vor afișa rezultatele, până la ora 14,00. În aceeaşi zi, între orele 16,00 şi 19,00, şi pe 23 iunie, între orele 8,00 – 12,00, se vor putea depune contestaţiile.

În data de 27 iunie este programată afişarea rezultatelor finale după soluţionarea contestaţiilor.

Completarea opţiunilor în fişele de înscriere la liceu de către absolvenţii clasei a VIII-a este programată în perioada 2 – 6 iulie, iar repartizarea computerizată va avea loc în data de 10 iulie.

Anul acesta, elevii din clasele terminale susţin examenele naţionale în condiţii speciale, având în vedere pandemia de coronavirus.

Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii au stabilit, printr-un ordin comun, mai multe măsuri care trebuie respectate în şcoli la examenele naţionale, în contextul prevenirii şi combaterii îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2.

Sursa: www.digi24.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns