petrisor caldarar

De mai bine de trei săptămâni, Petrișor a fugit de acasă. Acesta locuiește în localitatea Șura Mare, iar din 25 mai nu a mai fost văzut. Mama acestuia a alertat poliția. 

Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de 16 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 16 iunie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să apeleze 112.

„La data de 16 iunie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, la data de 25 mai a.c., fiul său, CĂLDĂRAR PETRIȘOR, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Șura Mare într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 80 kg, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică.

Nu prezintă semne particulare.

La data plecării purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, cămașă de culoare neagră, haină de culoare negră și pantofi sport de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să apeleze de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns