S-au scumpit taxele pentru eliberarea permisului auto și a certificatului de înmatriculare

884

Taxele pentru eliberarea permiselor de conducere și a certificaelor de înmatriculare sunt mai scumpe, de miercuri.

Tariful perceput pentru eliberarea permisului de conducere a crescut de la 68 de lei, la 89 de lei iar cel pentru eliberarea certificatelor de înmatriculare, de la 37, la 49 de lei.

„Începând de astăzi, 17.06.2020, vă aducem la cunoștință faptul că, în urma adresei R.A.- Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat nr 5868 din 05.05.2020, tarifele percepute pentru eliberarea permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare au fost actualizate după cum urmează: Permis de conducere: 89 lei/buc și Certificat de înmatriculare: 49 lei/buc”, informează Andreea Ștefan, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

Contravaloarea certificatului de înmatriculare se poate achita prin Internet Banking, dar pentru confirmarea tranzacției este necesara o perioada mai mare de 24 ore, prin virament bancar, prin mandat poștal sau numerar, la ghișeu.

Pe documentul de plată vor fi înscrise următoarele informații: codul numeric personal, numele și prenumele persoanei beneficiare a serviciului solicitat, contul IBAN, codul fiscal al Instituției Prefectului, suma și tipul documentului pentru care se efectuează plata.

Contravaloarea permisului de conducere, de 89 de lei, se poate achita de asemenea prin Internet Banking, prin virament bancar, mandat poștal sau numerar, la ghișeu iar pe documentul de plată vor fi inscrise aceleași informații ca și în cazul certificatului de înmatriculare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.