aeroport sibiu
FOTO: arhivă

Compania low – cost Wizz Air și-a redeschis baza aeriană de la Sibiu. Au mai fost redeschise cele din Timișoara și din Craiova. Pasagerii pot rezerva acum zboruri pentru 35 de rute către Germania, Austria și Elveția. Zborurile către aceste țări au fost reluate și de la celelalte baze și aeroporturi de unde Wizz Air operează în România.

Zboruri reluate după pandemie

„Suntem încântați să redeschidem bazele noastre din Sibiu, Craiova și Timișoara și să reluăm zborurile către mai multe destinații pentru a le permite pasagerilor din România să își viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecție pentru a asigura cele mai bune condiții sanitare posibile. Suntem gata să primim pasagerii la bord!”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communication Manager la Wizz Air.

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

Atât membrii echipajului, cât și pasagerii, trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului. De asemenea, filtrele HEPA ale aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină. Echipajul va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, revistele de la bord au fost eliminate și se încurajează plățile contactless în timpul cumpărăturilor la bord pentru minimizarea contactului fizic.

Aeronavele sunt dezinfectate în timpul nopții, potrivit normelor oficiale. Noile proceduri de siguranță pot fi urmărite în acest videoclip.

Rutele Wizz Air operate în România

Oraș Destinații
București Basel-Mulhouse-Freiburg, Lisabona, Oslo Torp, Geneva, Billund, Malmo, Dortmund, Nurnberg, Stockholm Skavsta, Tel-Aviv
Cluj-Napoca Viena, Basel-Mulhouse-Freiburg, Dortmund, Berlin Schonefeld, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg, Malmo, Billund
Timișoara Dortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn
Iași Dortmund, Larnaca, Billund
Sibiu Dortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg
Craiova Koln
Suceava Memmingen
Târgu Mureș Memmingen, Budapesta

 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est și operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns