crima topor
foto: arhivă

Un scandal monstru a avut loc la Ighișul Nou, săptămâna trecută. Trei bărbați au fost bătuți cu bestialitate de alți trei indivizi. Totul s-a petrecut din cauza unor neînțelegeri mai vechi și pe fondul consumului de alcool.

„La data de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 24, 31, respectiv 50 de ani, domiciliați în satul Ighișul Nou, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei trei sunt bănuiți că, la data de 16 iunie, în jurul orei 04,30, pe strada Bălții din localitatea de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic trei bărbați, lovindu-i în zona capului și a mâinilor cu o sapă, un topor și o bucată de lemn.

În urma incidentului, cele trei victime, în vârstă de 29, 33 și 54, din aceeași localitate, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

La data de 20 iunie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus plasarea celor trei presupuși agresori sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns