spital judetean 2
foto: arhivă

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu e aproape plin de bolnavi de coronavirus. Gradul de oupare depășește 70%, potrivit datelor raportate de Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiei (CJCCI) Sibiu. 

Reprezentanților Prefecturii Sibiu spun că, potrivit CJCCI la Spitalul Județean Sibiu, din cele 77 de locuri alocate pe secții pentru bolnavii de coronavirus 56 sunt ocupate. De asemenea, pe secția ATI, sunt cinci bolnavi, astfel că libere mai sunt șase locuri, se arată în datele raportate de către CJCCI Sibiu.

Conform datelor raportate de către CJCCI Sibiu, astăzi, 22.06.2020 ora 16:00, în ceea ce privește gradul de ocupare al locurilor în spitalele de linia 1 și 2 destinate pacienților cu COVID-19, la nivelul județului Sibiu, situația se prezintă astfel:

Spitalul Clinic Județean de Urgență

La SCJU Sibiu, pe secții sunt 56 de pacienți în prezent și, în total 77 de locuri alocate. Aici, procentul de ocupare este de 72,72%. Pe ATI sunt 5 pacienți în prezent, fiind, în total 11 locuri alocate, iar gradul de ocupare este acum de 45,45%.

Spitalul de Pediatrie

La Pediatrie, procentul de ocupare este de 6,32%. În total, sunt alocate 79 de locuri pentru copiii pacienții bolnavi de coronavirus. În prezent sunt 5 pacienți internați.

Spitalul de Pneumoftiziologie:

La Spitalul de Pneumoftiziologie sunt internați 19 pacienți cu COVID-19, în total fiind alocate 50 de locuri. Gradul de ocupare este de 38,00%.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu