Trei sibieni vindecați de coronavirus s-au îmbolnăvit din nou

0 3.061

⇓ Ascultă știrea ⇓

Trei sibieni care au scăpat de coronavirus s-au îmbolnăvit din nou. În prezent, numărul cazurilor a ajuns la 591 în județul Sibiu. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 591 de persoane, dintre care 552 adulți și 39 copii.

„Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 465 de persoane, 3 persoane care au fost vindecate s-au reinfectat, iar 47 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cele trei peroane care s-au vindecat, iar apoi s-au reinfectat, au vârste cuprinse între 48 și 69 de ani. Este vorba despre doi bărbați și o femeie.

Peste 1.000 de sibieni izolați la domiciliu

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1033 persoane izolate și 39 persoane în carantină.

„Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 114 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2”, mai spune Andreea Ștefan.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 32 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 100 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.