Sibienii pot plăti taxele și impozitele locale pentru primul semestru până la finalul lunii

0 2.546

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primăria Sibiu reamintește cetățenilor că 30 iunie este data limită până când aceștia pot plăti taxele și impozitele locale pe primul semestru, fără penalități. Termenul a fost prelungit de Guvern până la această dată, în contextul măsurilor de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus pentru protecția cetățenilor, evitându-se astfel aglomerația la ghișee.

De asemenea, reamintim că persoanele fizice, care plătesc integral impozitele și taxele locale aferente întregului an până la finalul lunii iunie, beneficiază de o bonificație de 10% din valoarea totală de plată.

Din 1 iulie, taxa de salubrizare trebuie plătită lunar, așa cum este specificat în Regulamentul de instituire și a administrare a taxei speciale de salubrizare, urmând să se perceapă din nou majorări de întârziere dacă această taxă nu este plătită până în data de 15 a fiecărei luni pentru luna precedentă. În perioada stării de urgență și de alertă, Primăria Sibiu a eliminat penalitățile care se calculau dacă această taxă nu era plătită cu frecvență lunară, scopul fiind reducerea prezenței la ghișee și a riscului epidemiologic în această perioadă dificilă.

Programul ghișeelor Direcției Fiscale

  • sediul de pe strada Turismului: luni: 8.00 – 18.00, marți – joi: 8.00 -15.15, vineri: 8.00 -12.15
  • sediul central din Piața Mare: luni: 8.30 – 18.30, marți –vineri: 8.30 – 16.30
  • sediul de pe bulevardul Victoriei: luni – joi: 8.00 -15.00, vineri: 8.00 -12.00

Ghișeele stau la dispoziția sibienilor dar, pentru siguranța acestora, recomandăm în continuare utilizarea mijloacelor electronice de plată puse la dispoziție de Primăria Sibiu:

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...