fbpx

Asistent medical de la Județean – „La Sibiu sunt mai mulți pacienți infectați cu COVID 19 decât se declară”

0 5.617

⇓ Ascultă știrea ⇓

Un asistent medical din Secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu susține că numărul bolnavilor infectați cu COVID – 19 este mult mai mare decât cel raportat oficial de autorități.

Sergiu Danciu este asistent medical Spitalul Județean Sibiu și a fost el însuși infectat cu coronavirus. A stat aproape o lună internat în Secția de Boli Infecțioase a spitalului. Asistentul scrie pe pagina sa de Facebook că numărul celor infectați cu coronavirus este mult mai mare decât se crede.

„Cum am tras semnalul de alarmă acum ceva timp, de infecție cu Covid, la fel vă spun că pacienți infectați sunt mult mai mulți decât se declară! Știu și de cei care au suferit la domiciliu, fie că m-au contactat pentru sfaturi, atât cât timp am fost internat, și după. Sunt mulți care au avut de suferit că nu au putut ajunge la spital, sau la care li s-au agravat afecțiunile! Stiu pentru că îi tratez la domiciliu acum. Virusul nu a trecut! Cu relaxarea s-a răspândit mai mult, oamenii nu mai respectă regulile de distanțare și, surpriză, mai apar infectați. Doamne ajută să fie asimptomatici sau cu simptome usoare, dar mai mulți sunt cei care rămân netratati de alte afecțiuni și da, știu despre ce vorbesc”, a scris Sergiu Danciu pe pagina sa de socializare.

Cum am tras semnalul de alarmă acum ceva timp,de infecție cu covid, la fel va spun ca pacienti infectati sunt mult mai…

Slået op af Sergiu DanciuOnsdag den 24. juni 2020

Directorul medical al Spitalului Județean exclude orice posibilitate ca raportările privind cazurile de îmbolnăvire să nu se facă corect.

grosu judetean
Dr. Florin Grosu, directorul medical al SCJU Sibiu

„Ceea ce a declarat dl. Danciu nu reprezintă punctul de vedere al spitalului. Nimeni nu își permite să raporteze fals. Noi când raportăm, raportăm corect. Nimeni nu își permite să mintă cu așa ceva. Informațiile privind infecțiile sunt arhivate, totul este raportat cu foarte mare atenție”, a precizat dr. Florin Grosu, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Numărul persoanelor infectate cu Covid 19, în județul Sibiu, a ajuns miercuri la 616 persoane. De asemenea, au fost înregistrate 48 de decese.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.