Bac 2020 – Ce subiecte au fost la anatomie, informatică și geografie

432

Absolvenții de liceu au susținut joi, 24 iunie, ultima probă la Bacalaureat 2020, în funcţie de profil, la alegere dintre: Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică sau Ştiinţe socio-umane.

VEZI subiectul – Contestații la Bacalaureat 2020

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Elevii care dau proba de informatică intensiv la examenul de Bacalaureat 2022 au avut de rezolvat varianta numărul 6 de subiecte. Candidații susțin astăzi proba la alegere a profilului și a specializării.

Absolvenţii de la profilul real, tehnic, resurse naturale şi protecţia mediului şi de la profilul militar au avut de ales să susţină examenul de astăzi la una dintre următoarele materii: Fizică, Chimie, Biologie şi Informatică.

Absolvenţii profilului umanist, ai profilului servicii şi ai filierei vocaţionale au avut de ales între Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi Sociologie. Vezi aici – Subiectul la informatică

Pentru proba de Geografie de la BAC 2020 a fost extrasă varianta numărul 6 de subiecte. Examen a început joi dimineață, la ora 9:00, când candidații proba la alegere a profilului și a specializării.

Primele rezultate de la Bacalaureat 2020 vor fi afișate pe 30 iunie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie. Vezi subiectul la Geografie

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi