Câți oameni cu coronavirus sunt internați în spitalele din Sibiu

0 2.284

⇓ Ascultă știrea ⇓

Peste 600 de persoane s-au infectat cu coronavirus, de la debutul pandemiei și până în prezent, în județul Sibiu. Joi, în spitalele din oraș sunt internați 107 pacienți. 

La Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu sunt, în prezent, internate 67 de persoane, dintre care patru se află pe secția ATI. La Pediatrie se află patru copii bolnavi, iar la Spitalul de Pneumoftiziologie 36 de pacienți.

„Astăzi, 25 iunie a.c. sunt internați un număr total de 107 de pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceștia 4 sunt pe secția ATI a SCJU SIBIU, iar 63 pe alte secții ale SCJU SIBIU. 4 sunt copii, internați în cadrul Spitalului de Pediatrie Sibiu. Un număr de 36 pacienți sunt internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 627 de persoane (dintre care 586 adulți și 41 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 470 de persoane, iar 50 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost reinfectate dintre cele care au fost vindecate și externate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.