Dragnea, primul interviu din pușcărie – „Sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”

0 760

⇓ Ascultă știrea ⇓

Liviu Dragnea a acordat primul interviu după 13 luni de stat în pușcărie postului de televiziune Realitatea Plus. Interviul a fost realizat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, și va fi difuzat pe parcursul a mai multor zile. Fostul președinte al PSD a anunțat că va face „dezvăluiri” despre personaje politice. 

Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el, scrie Digi24.

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.

„E greu să meargă cu mesaj anti PSD pentru că nu mai e perceput ca un partid de forță din mai multe motive, și din moment ce au reușit să mă demonizeze și să ajungă la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze, de ce să nu mai încerce încă o dată, și anume să construiască anti-mine”, a spus Dragnea.

Acesta a afirmat că nu a fost „lăsat în pace”, dar că ”asta nu înseamnă că a fost îngenunchiat”.

Sursa: Digi24

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.