VIDEO – Hermannstadt pierde acasă cu Clinceni – Sibiul a jucat modest cu Academica

0 593

⇓ Ascultă știrea ⇓

FC Hermannstadt a făcut o partidă modestă cu Academica Clinceni, grupare cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Oaspeții au învins cu 1-0, iar Sibiul tremură serios în lupta pentru evitarea retrogradării.

Fără nici o idee de joc și aproape de nerecunoscut față de forma în care se afla înainte de întreruperea campionatului, FC Hermannstadt a fost aproape victimă sigură în fața ilfovenilor din Clinceni.
Oaspeții au fost mai curajoși și parcă și mai dornici în partida jucată vineri după amiază pe Municipal. Văduvită și de lipsa spectatorilor, echipa sibiană a jucat slab, chiar dacă un grup de 15-20 de fani au încurajat din afara stadionului pe FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt – Academica Clinceni, 0-0 la pauză pe "Municipal" – detalii pe www.oradesibiu.ro

Slået op af Ora de Sibiu i Fredag den 26. juni 2020

Cea mai mare ocazie de gol din prima repriză a ratat-o Sibiul. Debeljuh a trimis din opt metri, pe lângă poarta oaspeților.
Mitanul secund a adus și goluri. Academica a deschis scorul în minutul 58, printr-o lovitură de cap a lui Răzvan Patriche.
Caiado, Petrescu și Yazalde au fost introduși în teren, dar jocul a rămas aproape la fel de steril și fără prea mari orizonturi pentru Hermannstadt.

FC Hermannstadt joacă vineri cu Academica Clinceni pe "Municipal". Sibienii au si o mică galerie poziționată vizavi de hotel Parc – detalii pe www.oradesibiu.ro

Slået op af Ora de Sibiu i Fredag den 26. juni 2020

Înfrângerea aruncă echipa sibiană în zona locurilor retrogradabile, iar situația se complică destul de tare pentru Hermannstadt.

video

Urmează acum o deplasare la Iași, meci din care e obligatoriu ca Sibiul să scoată punct sau puncte, pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...