Dragnea a rămas fără loc de muncă după interviul din pușcărie

Liviu Dragnea nu mai are voie să muncească în Penitenciarul Rahova. Decizia a fost luată în urma interviului pe care fostul șef PSD l-a acordat, pe Skype, din pușcărie. 

Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu, fosta consilieră a fostului președinte PSD, a fost difuzată joi, scrie Digi24. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el.

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.

Problemele fostului președinte nu se opresc aici: tot vineri a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzațiile din dosarul Tel Drum.

Sursa: Digi24

dragnea muncadragnea puscariefost presedinte psdliviu Dragnea
Comentarii (0)
Comentează