Doi bărbați din Sibiu au murit din cauza COVID 19 – Amândoi aveau și alte boli

0 2.479

⇓ Ascultă știrea ⇓

Până duminică, 1.612 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 23 decese în cazul unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 bărbați și 9 femei. Doi bărbați sunt din județul Sibiu. 

Este vorba despre un bărbat de 61 de ani, înregistrat ca decesul cu numărul 51 și unul de 67 de ani, inregistrat ca decesul 52. Amândoi erau cunoscuți și cu alte afecțiuni.

Până duminică, 1.612 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 23 decese. Este cel mai mare număr de decese înregistrat în luna iunie.

Pacienții decedați erau internați în spitalele din Bistrița-Năsăud, Botoșani, Cluj, București, Mureș, Prahova, Sibiu, Suceava și Vrancea.

Dintre acestea, 3 decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 40-49, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

La ATI, în acest moment, sunt internați 217 de pacienți. Este pentru prima dată când se depășește pragul de 200 de bolnavi cu COVID-19 internați la terapie intensivă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...