Cinci sibieni sancționați pentru că nu au purtat mască sau nu au stat în izolare

0 1.068

⇓ Ascultă știrea ⇓

Polițiștii sibieni continuă să acționeze împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Sâmbătă, polițiștii sibieni au verificat 916 persoane și 75 de SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost aplicate 5 sancțiuni contraventionale în valore de 2.600 de lei, din care 2 pentru nerespectarea măsurii izolării și 2 pentru respectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii locali au verificat 370 de persoane, fără a fi constatate abateri de la normele legale in vigoare.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 644 de persoane (dintre care 602 adulți și 42 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 484 de persoane, iar 52 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate, până în prezent.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1013 persoane izolate și 23 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 102 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 30 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 94 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...