video foto gest romantic al unui consilier local din sibiu - și-a cerut iubita în căsătorie în genunchi

Consilierul local Ciprian Fulea și-a cerut iubita în căsătorie în acest weekend. Un prieten care a asistat la momentul în care consilierul s-a pus în genunchi și i-a dat inelul alesei sale, ne-a trimis imaginile pe adresa redacției.

S-a pus în genunchi și a cerut-o de nevastă

Povestea de iubire a consilierului PNL cu sibianca Oana Andreea Baba, durează de 16 ani dar nu a fost mereu lapte și miere. Au fost momente în care drumurile lor s-au separat dar, în cele din urmă, iubirea a învins.

Sâmbătă, Ciprian Fulea i-a oferit inelul iubitei sale și a cerut-o în căsătorie, la 16 ani de la prima întâlnire. Martori au fost prietenii celor doi și familiile acestora. Cererea în căsătorie a fost primită cu urale și cu aplauze.

 

Bat clopote de nuntă

Întrebat când va avea loc nunta, consilierul Ciprian Fulea a spus că nu au stabilit încă data.

„Așteptăm să treacă pandemia și apoi vom începe să facem planuri de nuntă. Avem împreună un copil, ne iubim. Relația noastră a trecut testul timpului și a fost o decizie firească să o cer în căsătorie. Azi pot spune ca am tot ce mi-am dorit. S-a închis cercul care definește adevăratele valori ale vieții. De-acum, sănătate să avem”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, consilierul PNL Ciprian Fulea.

Viitoarea mireasă spune că este emoționată și fericită.

„Ce simt? Fericire. Recunoștință pentru tot ceea ce trăiesc alături de singurul bărbat pe care l-am iubit în această viață. Am știut mereu că dragostea învinge. Timpul și răbdarea au demonstrat asta”, spune viitoarea doamnă Fulea.

video foto gest romantic al unui consilier local din sibiu - și-a cerut iubita în căsătorie în genunchi
Sursa foto: Arhiva personală

Cei doi s-au cunoscut în vara lui 2004. Spun că a fost dragoste la prima vedere. După câțiva ani, drumurile lor s-au despărțit deoarece Oana s-a mutat în capitală. În 2017 s-au regăsit iar în 2018 a venit pe lume fiica lor, Maria Victoria.

Cel mai probabil, nunta va avea loc anul viitor.

 

Ultima oră

Participă la discuție

12 Commentarii

  1. A vrut sa se marite cu orice pret.Niciodata nu vei fi fericita in acea familie. Oare cat rezisti cu individul care te traduceeee cum vrea el.Dar na, pt bani faci orice.Rusine

  2. Ar fi putut fi mai discret tinand cont ca nu e nici la prima casatorie, nici la primul copil. Monogamia se poate mima ca si politica, ca doar avem destui fraieri(e) de pacalit.