amenzi pentru cei care nu au purtat mască în autobuz la sibiu
foto: arhivă

Șoferul unui autobuz, dar și un pasager, au fost amendați de agenții de la Poliția Locală din Sibiu, fiindcă nu au purtat masca de protecție în mijlocul de transport în comun. 

„Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cursul zilei de 28 iunie, polițiștii sibieni au verificat 835 de persoane și 26 de SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

„Polițiștii locali au verificat 186 de persoane și au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei, din care: una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție de către conducătorul auto și una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri, a măștii de protecție, în mijlocul de transport în comun, pe toată durata călătoriei”, mai spune Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu