câți sibieni mai sunt în izolare și în carantină
foto: unsplash.com

O mulțime de sibieni se află, în continuare, în izolare la domiciliu și în carantină. Este vorba de peste 900 de persoane. 

„La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 959 persoane izolate și 23 persoane în carantină”, informează Andreea, Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

De asemenea, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 109 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 52 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 101 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Vă reamintim că în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 650 de persoane (dintre care 605 adulți și 45 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 484 de persoane, iar 52 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate, până în prezent.

Ultima oră

Comentariul meu