Doliu la ULBS – Profesorul universitar Marius Chiliban a decedat

39.448

Este doliu la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Profesorul universitar Constantin Marius Chiliban s-a stins din viață. 

Profesorul conf. univ. dr. ing. Constantin Marius Chiliban a decedat în cursul zilei de luni. Acesta a format, de-a lungul anilor, o mulțime de studenți ai Facultății de Inginerie din cadrul ULBS. Trupul neînsuflețit al îndrăgitului profesor universitar a fost depus la capela mare a Bisericii din Groapă din Sibiu. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 1 iulie.

Decesul profesorului Chiliban a întristat o mulțime de oameni, de la cadre didactice și până la studenți. În acest sens, unul dintre foștii elevi ai îndrăgitului profesor și-a dorit să îi transmită un ultim gând. Admirația cu care vorbește denotă faptul că Marius Chiliban a fost un profesor îndrăgit, care a reușit să formeze o mulțime de tineri.

„Rămas bun, domnule Profesor Chiliban! Încep prin a va mulțumi pentru tot ceea ce m-ați invatat, chiar dacă nu am fost printre cei mai buni elevi ai dumneavoastră, și m-am chinuit teribil sa iau examenele, ați avut un impact determinant și ați reusit sa ma treziți la realitate când poate credeam ca totul este foarte simplu”, spune Andrei Birsan, unul dintre elevii profesorului Chiliban.

Potrivit studentului, profesorul Marius Chiliban se lupta cu o boală care, în final, a învins.

„Acum, cuvintele sunt de prisos, chiar dacă erați cel mai bun în ceea ce făceați, lupta cu boala nu a mai fost o problemă pe care o puteați rezolva cu capacitățile dumneavoastră, iar acest lucru v-a trimis într-o lume mai bună, alături de oameni ca și dumneavoastră, buni și experți în ceea ce fac. Îmi găsesc cu greu cuvintele după ce am auzit această veste, dar ca un ultim omagiu, doream să vedeți de acolo sus, că în mintea și sufletul meu ați rămas pentru totdeauna! Sincere condoleanțe familiei îndoliate, din partea mea și a familiei! Odihnește-te în pace, domnule Profesor!”, mai spune Andrei Birsan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (3)