FOTO: Mii de vizitatori weekend-ul trecut la Muzeul în Aer Liber, ispitiți cu mâncăruri speciale

257

Persoanele pasionate de mâncarurile tradiționale cu specific pescăresc, au savurat din plin în acest weekend în Muzeul din Dumbrava Sibiului

Peste 5.000 de vizitatori au fost prezenţi, în acest weekend, la cel mai mare muzeu în aer liber din ţară, Muzeul ASTRA din Pădurea Dumbrava, unde a avut loc Sărbătoarea Deltei, potrivit Agerpres.
Localnicii şi turiştii au fost atraşi de mâncărurile tradiţionale din Delta Dunării, preparate de doi pescari din satul Mila 23.


De la redeschiderea muzeului sibian pentru public, în zilele în care se organizează evenimente culturale, numărul turiştilor este de peste 5.000. Şi de Ziua Universală a Iei, numărul vizitatorilor a fost de 5.630, potrivit reprezentanţilor muzeului sibian.


Săptămâna viitoare, între 8 şi 12 iulie, este programat evenimentul „ASTRA multicultural”, în cadrul căruia sute de saşi, sârbi, maghiari, lipoveni, olteni, moldoveni, romi, ardeleni, evrei şi ucraineni vor participa la un maraton gastronomic, dar şi de prezentare de meşteşuguri, dansuri şi cântece tradiţionale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi