ședință cu jucătorii la fc hermannstadt - antrenorul umilit de anamaria prodan

Ruben Albes, antrenorul lui Hermannstadt, a trăit un moment șocant: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au susținut o ședință cu lotul la hotelul „Apollo” din Sibiu, dar staff-ul tehnic a fost rugat să nu intre în sală.

Ibericul s-a supus, dar a fost uimit de demersul finanțatoarei-impresar și al tehnicianului de la Al Wasl. Începutul de mandat al lui Ruben Albes pe banca lui Hermannstadt a fost un dezastru la nivel de rezultate, 1-4 cu Viitorul și 0-1 cu Clinceni, dar tabela de marcaj nu e singura grijă a ibericului. Un episod straniu produs sâmbătă la Sibiu l-a pus într-o postură umilitoare încă de la primele săptămâni petrecute pe Cibin, scrie Gsp.ro

Noii investitori, familia Reghecampf, s-au implicat sâmbătă în tentativa de a motiva echipa. La hotelul Apollo, în restaurant, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și fiica lor, Rebecca, au stat de vorbă cu fotbaliștii.

La un moment dat, Albes și întregul staff au fost invitați afară de Anamaria Prodan pentru că ea, împreună cu Laurențiu, au dorit să aibă o discuție cu întreg lotul. Dar în absența antrenorului principal și a celorlalți oameni din echipa tehnică! Albes s-a supus, dar “toți au rămas mască”, spun surse din lot.

Discuția ar fi durat 15-20 de minute, interval de timp în care spaniolii n-au avut acces la dialogul cu jucătorii. Anamaria Prodan n-a putut fi contactată pentru a comenta situația.

Rotar despre Anamaria Prodan și Reghecampf: „Ne-am întâlnit ca-n familie” 🙂

„Ne-am întâlnit acolo, într-adevăr, cu toții. A fost o discuție cum am mai avut și altele, de-a lungul timpului. Ca-n familie. Li s-a spus că trebuie luate lucrurile foarte în serios și ce ar trebui făcut de acum încolo, pentru a nu ne complica și mai mult situația în clasament. Totul depinde de jucători ca să salvăm clubul de la retrogradare”, a comentat, pentru GSP, Claudiu Rotar, unul dintre acționarii principali.

Rotar nu știe ca Reghecampf să le fi vorbit fotbaliștilor, „n-am fost chiar tot timpul acolo, cu ei”, dar a confirmat că actualul antrenor, Ruben Albes, n-a fost implicat în discuții: “Eu am stat cu el, deoparte. Cu el și cu ceilalți membri din staff”. Sibienii joacă marți la Iași, împotriva unei cotracandidate la menținerea în Liga 1, Poli, care tocmai a stopat o serie de trei eșecuri, sâmbătă, la 2-0 cu Chindia.

La începutul lunii iunie, Laurențiu Reghecampf nega ferm pentru Prosport orice intervenție a sa la Sibiu: “Eu am contract și nu pot să antrenez trei echipe. La Hermannstadt nu e vorba de Ana, Rebecca a dorit să facă asta. Noi o susținem. E o nebunie să spui că «Reghe va antrena, Reghe va superviza». Nu am nicio treabă cu Hermannstadt. Nici Ana. E vorba de Rebecca, iar Ana o va ajuta, pentru că asta e meseria ei, să aducă jucători. Cred că Ana o să reușească asta. Cum aș putea să antrenez echipa din Emirate și să mă duc la antrenorul de la Hermannstadt și să-i spun «Tu faci așa!»? Nu există! Cine e acolo trebuie să antreneze și să răspundă de rezultate. Cei care conduc echipa, la fel. Nu trebuie să venim eu și Ana din spate ca să rezolvăm niște lucruri. Lucrurile nu se fac așa”.

Ultima oră

Comentariul meu