zeci de mii de pachete cu săpun și pastă de dinți pentru sibienii care au venituri mici

Mii de persoane cu venituri reduse din județul Sibiu primesc pachete cu produse de igienă. Pachetele conțin periuțe și pastă de dinți, săpun, șampon și detergent de rufe.  

„La sfârșitul acestei luni și pe parcursul lunii iulie, pe teritoriul întregului județ vor fi distribuite către populație 26323 pachete cu produse de igienă persoanelor cu venituri reduse în cadrul programului Acordarea de pachete cu produse de igienă în cadrul P.O.A.D. 2020. Acest proiect este susținut de Guvernul României, fiind cofinanțat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai dezavantajate persoane prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2020 (P.O.A.D)”, spune Dorin Țițirigă, Consilier Prefectură Sibiu. zeci de mii de pachete cu săpun și pastă de dinți pentru sibienii care au venituri mici

Fiecare pachet preambalat ce urmează a fi distribuit către beneficiari conține 5 periuțe de dinți, 300 ml pastă de dinți, 500 ml săpun lichid, 800 ml de șampon pentru copii, 500 ml de șampon pentru adulți, 2,7 kg de detergent pentru rufe.

Până în acest moment au fost livrate către UAT-urile Biertan, Bîrghiș, Dumbrăveni, Hoghilag, Laslea, Moșna, Mediaș, Ațel, Axente Sever, Bazna, Blăjel, Brateiu, Dârlos, Agnita, Brădeni, Bruiu, Cîrța, Iacobeni, Merghindeal, Tălmaciu, Alțâna, Copșa Mică, Marpod, Nocrich, Șeica Mică, Șeica Mare, Târnava, Loamneș, Șura Mică, Apoldu de Jos, Boița, Cîrțișoara, Cristian, Ludoș, Poplaca, Râu Sadului, Șelimbăr, Valea Viilor un număr de 15993 pachete. zeci de mii de pachete cu săpun și pastă de dinți pentru sibienii care au venituri mici zeci de mii de pachete cu săpun și pastă de dinți pentru sibienii care au venituri mici zeci de mii de pachete cu săpun și pastă de dinți pentru sibienii care au venituri mici zeci de mii de pachete cu săpun și pastă de dinți pentru sibienii care au venituri mici

În cursul zilei de luni se vor livra către UAT-urile Alma, Arpașu de Jos, Avrig, Chirpăr, Cisnădie, Gura Râului, Jina, Micăsasa, Sibiu, Miercurea Sibiului, Mihăileni, Păuca, Poiana Sibiului, Porumbacu de Jos, Racovița, Rășinari, Roșia și Sadu un număr de 7495 pachete, urmând ca mâine să se încheie livrarea cu un număr de 2835 pachete către UAT-urile Ocna Sibiului, Orlat, Săliște, Slimnic, Șura Mare, Tilișca, Turnu Roșu și Vurpăr.

Distribuirea pachetelor de igienă către beneficiarii finali se va face de către prefect sau reprezentantul acestuia, conform unui calendar de distribuție, aprobat de prefect, urmând ca finalizarea acestei acțiuni să aibă loc în 45 de zile de la recepția de către UAT-uri a cestora.

Ultima oră

Comentariul meu