O stradă din Șelimbăr e reabilitată – Investiție de 1,13 milioane lei

0 1.336

⇓ Ascultă știrea ⇓

Veste bună pentru șelimbăreni. O stradă din comună va fi modernizată, investiția ridicându-se la peste un milion de lei.

Consilierii locali au votat în ultima ședință de Consiliu Local modernizarea străzii Dinicu Golescu. Investiția este estimată să coste 1,13 milioane de lei, iar proiectul a fost inițiat de primarul Marius Grecu.

„Modernizarea străzii este impusă de starea tehnică actuală a acesteia, fiind degradată, cu gropi, făgașe, tasări din cauza capacității portante insuficiente la traficul actual; siguranța circulației este nesatisfăcătoare din cauza lipsei indicatoarelor rutiere. Scurgerea apelor se face natural prin șanțuri de suprafață, din pământ. Nu sunt amenajate trotuare”, scrie în raportul de specialitate al hotărârii de Consiliu Local.

Pe stradă vor fi montați doi hidranți și nouă stâlpi de iluminat. Suprafața totală a părții carosabile este de 1.396 metri pătrați, iar trotuarele vor avea o suprafață de 220 metri pătrați. Lungimea totală a străzii este de 242 metri, iar lățimea trotuarelor variază între 0,9 și un metru.

Sursa: primariaselimbar.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...