S-au afișat rezultatele la Bac – Șapte elevi de zece la Sibiu

0 1.238

⇓ Ascultă știrea ⇓

Rezultatele la Bacalaureat au fost afișate. Șapte elevi din județul Sibiu au reușit să obțină media zece la examenul maturității. 

Dintre cei șapte elevi de zece, patru au studiat la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, doi la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, iar unul la Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș.

Rezultatele la BAC în județul Sibiu pot fi consultate AICI

Doi dintre elevii de zece de la Colegiul Național „Octavian Goga” au fost la profilul Filologie, iar alți doi la profilul Științe ale Naturii. Cei doi elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” au fost la profilul Științe ale Naturii, iar elevul înscris la Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș a terminat la profilul Matematică Informatică.

Potrivit edu.ro, 494 de elevi din județul Sibiu au reușit să obțină medii peste 9. De asemenea, în total, 1.836 de elevi au promovat examenul de Bacalaureat.

Când se depun contestațiile

Contestațiile pot fi depuse în ziua afișării primelor rezultate la BAC 2020, adică marți, 30 iunie, între orele 16:00 și 20:00, dar și pe 1 iulie, între orele 8:00 și 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Contestațiile pot fi depuse și în format fizic, ca în anii anteriori.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.