Se modifică prețurile la apă potabilă și canalizare în Sibiu

0 1.037

⇓ Ascultă știrea ⇓

Apă Canal Sibiu SA anunță că, începând de miercuri, 1 iulie 2020, se modifică tarifele pentru apa potabilă și canalizare.

De mâine, metrul cub de apă potabilă va costa 3,70 lei (3,39 lei, fără TVA), iar cel de canalizare 2,55 lei (2,34 lei, fără TVA). Creșterea este de 9 bani la metrul cub de apă potabilă și de 6 bani la cel de canalizare, urmând să se regăsească în facturile emise în luna august ale acestui an, pentru consumurile din luna precedentă.

Majorarea tarifelor practicate de Apă Canal Sibiu SA este motivată de creșterea inflației din ultimul an. Aceasta a fost avizată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul 808194/21.05.2020 și urmează a fi aprobată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” în cadrul următoarei adunări generale a membrilor acesteia.

Apă Canal Sibiu SA continuă să aibă unul din cele mai scăzute tarife din țară, fiind pe locul 42 din 45 în topul tarifelor practicate de operatorii regionali din România, în condițiile în care investește consistent și constant în infrastructură și în achiziția de utilaje și echipamente destinate exploatării.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...