Sibienii izolați la domiciliu verificați de polițiști

0 504

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sute de sibieni sunt în continuare fie izolați la domiciliu, fie în carantină. Aceștia sunt verificați zilnic de polițiști. Potrivit informațiilor transmise de Prefectura Sibiu, luni nu a fost identificată nicio persoană care să nu respecte măsurile impuse de autorități. 

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 869 persoane izolate și 18 persoane în carantină.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, în cursul zilei de 29 iunie, polițiștii sibieni au verificat 763 de persoane și 4 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

De asemenea, efectivele Poliției Locale au verificat 197 de persoane și au aplicat un avertisment unei persoane pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție, în mijlocul de transport în comun, pe toată durata călătoriei.

Vă reamintim că în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 652 de persoane (dintre care 607 adulți și 45 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 484 de persoane, iar 52 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost reinfectate dintre cele care au fost vindecate și externat, până în prezent.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...