Mărturii din locul unde a fost găsită micuța căzută în Cibin – „Era în apă, sub o salcie”

0 23.012

⇓ Ascultă știrea ⇓

Povestea micuței Adelina, fetița care a căzut accidental în râul Cibin, a impresionat o întreagă comunitate. Sibienii au stat cu sufletul la gură, sperând că trupul copilei va fi găsit de pompieri. După aproape nouă zile de căutări, cea mai grea misiune din istoria recentă a ISU Sibiu, s-a încheiat. Corpul fetiței a fost găsit la peste 20 de kilometri depărtare de casă. 

Trupul neînsuflețit al micuței Adelina a fost găsit după zile în șir de căutări la 26 de kilometri de locul producerii tragediei. Potrivit șefului ISU Sibiu, Lucian Trefaș, fetița a fost descoperită în apă, sub o salcie, la Tălmaciu.

„Trupul fetiței a fost găsit de pompierii militari la 26 kilometri distanță, în apă, sub o salcie, unde erau adunate mai multe lucruri aduse de apă. Trupul a fost preluat de un echipaj de la Medicina Legală”, spune Lucian Trefaș.

Șeful ISU Sibiu spune că a fost o misiune dificilă și stresantă, cu toții fiind axați pe găsirea micuței.

„A fost o misiune la care am avut un consum foarte mare de resurse, în special umane, pentru că toți colegii din detașamentul ISU Sibiu o zi au lucrat la căutare, a doua la intervenție în unitate, apoi o zi liberă, și tot așa. A fost o presiune și un stres pentru noi, pentru că ne dorim să salvăm vieți, ca de fiecare dată. Ne-am dorit să finalizăm misiunea, motiv pentru care pot să spun că ne-am încăpățânat să căutăm până o găsim, dovadă și faptul că a fost găsită la 26 de kilometri depărtare”, a adăugat șeful ISU Sibiu.

Lucian Trefaș mai spune că în mai multe zile, rudele și apropiații Adelinei au participat la căutări, scopul tuturor fiind comun – să o găsească pe fetiță.

Vă reamintim că micuța Adelina se juca cu o altă copilă pe malul râului Cibin, în zona străzii Orzului din Sibiu, când a căzut în apă. Din data de 23 iunie, pompierii militari au căutat-o din zorii zilei până la lăsarea serii. După aproape nouă zile, trupul fetiței a fost găsit.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.