Premieră la Teatrul Gong din Sibiu – „Cenușăreasa. Doar o poveste?”

0 430

⇓ Ascultă știrea ⇓

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, premiera spectacolului „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi Megyes

Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de  andoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente. Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major. Versiunea în limba germană a spectacolului a avut premiera anul trecut, pe data de 12 septembrie.
Spectacolul este prezentat în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani. Având în vedere contextul epidemiologic, la o reprezentație vor participa doar membrii aceleiași familii, astfel încât să nu existe niciun risc de interacțiune între copii din grupuri străine. Din acest motiv, spectacolul va avea 6 reprezentații, astfel:

  •  vineri, 3 iulie, de la orele 10:00 și 18:00
  • sâmbătă, 4 iulie, de la orele 10:00 și 18:00
  • duminică, 5 iulie, de la orele 10:00 și 18:00

Accesul publicului la oricare din reprezentațiile de mai sus se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare începând cu data de 15 iunie, atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa doar pe baza unei programări, la numărul de telefon 0269 210 906, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00. Costul unui bilet este de 50 de lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.