Sorina Preda Dentist – O soluție pentru orice dinte

0 3.356

⇓ Ascultă știrea ⇓

Igiena orală este extrem de importantă, și nu doar pentru a avea un zâmbet strălucitor, ci și pentru o stare de sănătate bună. Mulți dintre noi asociem vizita la stomatolog cu durerea, însă acest inconvenient poate fi dat uitării. Serviciile sunt atât de avansate în prezent, încât nu simți nimic cât timp ești într-un cabinet și, în plus, pleci acasă cu satisfacția că ai scăpat de problemele dentare atât de supărătoare. La cabinetul stomatologic al Sorinei Preda mergi cu drag fiindcă profesionalismul și experiența sunt cuvintele care îi definesc activitatea.

Sorina Preda, medicul dentist în care poți avea încredere

Cabinetul stomatologic al Sorinei Preda este locul în care problemele dentare ale pacienților sunt rezolvate cu profesionalism. Experiența dobândită pe parcursul a zece ani de activitate în străinătate își spune, fără îndoială, cuvântul. „Am terminat facultatea în anul 2007 la Sibiu, după care m-am mutat în Marea Britanie, la Londra. Acolo am lucrat pentru o perioadă de zece ani. M-am reîntors în țară cu toată această experiență și am deschis un cabinet stomatologic la Șelimbăr”, spune Sorina Preda.

În străinătate, oamenii merg mult mai des la dentist, fie doar pentru consultații, fie fiindcă este mare nevoie ca problemele să fie tratate. Lucrând vreme de zece ani în Londra, Sorina Preda a dobândit extrem de multă experiență. Acum, în țara ei, satisface nevoile și rezolvă afecțiunile dentare ale fiecărui pacient în parte. Sorina Preda Dentist 3

Scapă de problemele dentare într-un mediu primitor

Vizita la stomatolog nu e mereu plăcută. Durere, mirosul înțepător din cabinete, albinuța care ne induce și mai multă teamă… Însă toate lucrurile acestea devin amintire. Atunci când mediul este unul primitor și când ești așteptat cu căldură de către dentistul Sorina Preda, uiți de probleme. De la primul contact, știi că ești în locul potrivit.

Cabinetul stomatologic este situat în Șelimbăr, pe strada Nouă, Nr. 38 A. Sorina Preda Dentist 2

Servicii de calitate și aparatură de ultimă generație

Cabinetul stomatologic al Sorinei Preda oferă o gamă specializată de servicii. Orice tip de tratament este executat la un nivel înalt, fiind îndeplinite două criterii de bază: calitatea și profesionalismul. Întreaga aparatură din cabinet este nouă, de ultimă generație.

Printre serviciile oferite în cabinetul stomatologic din Șelimbăr amintim: implantologia, endodonția, obturații, chirurgia și estetica. Medicul dentist Sorina Preda se ocupă, totodată, și de urgențele stomatologice. Sorina Preda Dentist 6 Sorina Preda Dentist 5

Prețuri pentru toate buzunarele – „Taxa COVID-19” nu se percepe

Serviciile de calitate oferite în cabinetul stomatologic al medicului dentist Sorina Preda sunt extrem de avantajoase ca preț. De asemenea, aici nu sunt percepute așa numitele „taxe COVID-19”. Botoșeii, combinezoanele, aerosolii sunt, de asemenea, servicii asigurate, ceea ce înseamnă că pacienții nu trebuie să scoată bani din buzunare pentru ele. Consultațiile și diagnosticul sunt gratuite, iar lunar există oferte.

În luna iunie, de exemplu, este în curs o ofertă de neratat. Dacă îți dorești să ai un zâmbet ca la Hollywood, acum ai șansa. Dinții albi și sănătoși se obțin acum la medicul dentist Sorina Preda, astfel că, la tratamentul de albire cu laser, beneficiezi gratuit de pachetul de igienizare. Urmărește pagina de Facebook Sorina Preda – Dentist pentru a fi la curent cu ofertele lunare. Sorina Preda Dentist 4

Sibienii pot sta fără grijă atunci când ajung la cabinet. Mediul este curat, iar spațiul perfect igienizat. Programările se fac în așa fel încât să nu existe aglomerări în sala de așteptare, fiind respectate toate măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Programările se fac atât telefonic, la numărul 0726 338 294, cât și printr-un mesaj pe pagina de Facebook Sorina Preda – Dentist.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.