VIDEO: Noua bază Salvamont Sibiu din Păltiniș – Lucrările sunt în toi

199

Se lucrează în ritm alert pe șantierul noii baze Salvamont Sibiu din stațiunea Păltiniș. Investiția va fi finalizată la sârșitul anului viitor.

Consiliul Județean Sibiu a reluat lucrările de execuție pentru construirea noii baze Salvamont din stațiunea Păltiniș, începând cu 1 mai, dată de la care temperaturile din această zonă montană, au permis acest lucru.

video

 

În cursul zilei de marți, 30 iunie 2020, au fost executate lucrări de armare, cofrare, betonare fundații izolate si cuzineți din beton armat monolit, lucrări care fac parte din subsolul clădirii.

Investiția este realizată de către Asocierea Total Nsa Ag Construct SRL – Pro Hart Group SRL și va fi finalizată la sfârșitul anului viitor. Noua bază Salvamont va avea subsol, parter și etaj și va dispune de spații pentru prim ajutor, de instructaj, de pregătire fizică, de birouri și de spații de cazare. Valoarea contractului se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

În cadrul bazei Salvamont din stațiunea Păltiniș se va putea acorda turiștilor un prim ajutor calificat, ca într-o stațiune turistică de nivel european, iar timpul de răspuns al salvamontiștilor la intervenții se va reduce considerabil.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi