Încă doi sibieni vindecați de COVID s-au infectat din nou

0 1.228

⇓ Ascultă știrea ⇓

Șase persoane din județul Sibiu care s-au vindecat de coronavirus s-au reinfectat. În prezent, numărul cazurilor de COVID-19, la nivel local, a ajuns la 662. 

Reprezentanții Prefecturii Sibiu au anunțat, vineri, că încă două persoane declarate vindecate s-au reinfectat cu noul coronavirus.

„În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 662 de persoane (dintre care 617 adulți și 45 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 489 de persoane, iar 53 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 6 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externat, până în prezent”, anunță Prefectura Sibiu.

Sibieni în izolare și carantină

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 712 persoane izolate și 14 persoane în carantină.

„Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 98 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2”, anunță Prefectura.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 50 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 121 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.