Noi detalii despre cazul sibianului amendat că a făcut grătar în curtea casei

37.323

Un bărbat din Sibiu acuză că a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un polițist a intra în curtea casei lui din cartierul Țiglari și l-a sancționat fiindcă făcea grătar. Mai mult, acesta spune că i s-a cerut să se legitimeze, iar el s-a conformat, însă, cu toate acestea, acum trebuie să scoată 500 de lei din buzunare pentru plata amenzii. Se pare totuși că povestea ar fi alta decât cea prezentată de sibian. 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, întâmplarea a avut în data de 3 aprilie. Se pare că, atunci, sibianul amendat, ar fi fost implicat într-un scandal cu un vânzător de oi. Polițiștii au intrat în curtea omului nu ca să „stingă” grătarul, ci ca să aplaneze un conflict.

Mai exact, Lucian, sibianul amendat, a cumpărat o oaie de la un vânzător. Acesta a constatat însă că oaia cântărește mai puțin decât a plătit pentru ea, motiv pentru care, după un timp, a cumpărat altă oaie de la același om. Când a venit vorba de plată, acesta i-a dat mai puțini bani, motivând că prima oară i-a oferit prea mult. Vânzătorul s-a dus acasă la sibian, iar acolo s-a iscat un scandal. Poliția ar fi intervenit în curtea omului pentru a atenua conflictul, la cererea comerciantului, care ar fi fost jignit și amenințat. Când echipajele au ajuns la fața locului, sibianul în cauză ar fi fost recalcitrant, refuzând să se legitimeze. Din acest motiv, acesta a primit o sacțiune contravențională, în valoare de 500 lei. În urma acestui eveniment, vânzătorul de oi a depus și o plângere.

Fiind vorba despre un scandal care trebuia oprit, oamenii legii au intervenit în curtea sibianului, fără să aibă nevoie de „un mandat”.

Ce spune poliția despre filmarea dintre sibian și omul legii

Polițiștii sibieni spun că, în urma imaginilor publicate pe Ora de Sibiu, în care este surprinsă cearta dintre un om al legii și sibianul amendat, s-a demarat o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt.

„Ca urmare a apariției în mass-media a imaginilor la care faceți referire, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu este abilitat să comunice următoarele:

În cursul acestei zile, comanda Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, demararea unei anchete în vederea stabilirii situației de fapt.

În funcție de rezultatele cercetărilor vor fi aplicate măsuri legale în consecință”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. O cioară scrie

    Merită amenda maxima si o bataie buna sa-i sara besinile din cap! Mare bombardier e asta care a furat din second hand-ul de pe strada lunga! Cum ba sclavoiule să furi din SECOND HAND?!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.