VIDEO FOTO O tânără născută în Italia îi învață pe sibieni totul despre câini

0 873

⇓ Ascultă știrea ⇓

O italiancă, stabilită în Sibiu, ne învață tot ce trebuie să știm despre câini. Aceasta organizează periodic întâlniri la care participă sibieni, împreună cu animalele de companie. 

Deborah Faoro organizează plimbări cu câinii în Parcul Sub Arini, de două ori pe lună. De fiecare dată, participă zeci de iubitori de câini, care își doresc să cultive o relație bazată pe înțelegere reciprocă cu patrupedul lor.

deborah 3
Sursa foto: Facebook Dog Dharma

„O altfel de plimbare cu câinii în parc este un eveniment prosocial gratuit bilunar, care se desfășoară în ziua de miercuri din săptămână, a două și a patra din fiecare lună. Scopul evenimentului este să ne adunăm într-o comunitate prietenoasă de oameni cu câini, învățând o mai bună relaționare cu ei și totodată să socializăm între noi, strângând prietenii cu oameni care au același interes: câinii. Așa că ne revedem miercuri, la ora 19:00, în parcul Sub Arini, la statuia lui Mihai Eminescu să pornim pe cărările celui mai frumos parc din Sibiu!”, spune, cu mult entuziasm, Deborah Faoro.

deborah 2 deborah
Deborah are și o școală de dresaj canin – „DogDharma”. Evenimentul de socializare „O altfel de plimbare cu câinii în parc”, are ca scop adunarea unui grup mare de oameni cu câini, fără vreo noțiune pre-învățată despre comunicarea om-câine, într-o plimbare de armonizare în primul rând a cuplului om-câine dar și a fiecărui cuplu cu întregul grup.

O altfel de plimbare cu câinii în parc – Evenimentul nostru procomunitate

O altfel de plimbare cu câinii în parc este un eveniment prosocial gratuit bilunar, care se desfășoară în ziuă de MIERCURI din săptămână a două și a patra din fiecare lună:Săptămână 1Săptămână 2 – O altfel de plimbare cu câinii în parc ( ora 19:00 )Săptămână 3Săptămână 4 – O altfel de plimbare cu câinii în parc ( ora 19:00 )Scopul evenimentului este să ne adunăm într-o comunitate prietenoasă de oameni cu câini, învățând o mai bună relaționare cu ei și totodată să socializăm între noi, strângând prietenii cu oameni care au același interes: Câinii.Eventul următoarei întâlniri:https://facebook.com/events/s/o-altfel-de-plimbare-cu-cainii/309346323433584/?ti=asCu ocazia zilei de azi și ale acestei prezentări, anunțăm începutul colaborării noastre cu storytellrs, echipa cu care vom crea content de dresaj, rezolvarea problemelor comportamentale, exemplificarea diferitelor tehnici de dresaj, sănătate, turism împreună cu câinele și practic tot ce ține de patrupezii noștrii! Țineți aproape! Foarte aproape!Așa că ne REvedem în ziuă de miercuri din săptămână a două și a patra a lunii, la ora 19:00 în parcul Sub Arini, la statuia lui Mihai Eminescu să pornim pe cărările celui mai frumos parc din Sibiu!Pentru cei care nu ați mai fost la eveniment, Ora de Sibiu a scris un articol frumos despre inițiativa ¨O altfel de plimbare cu câinii în parc":https://www.oradesibiu.ro/2019/05/28/video-foto-o-altfel-de-plimbare-cu-caini-prin-parc-la-sibiu-initiativa-a-fost-un-succes/

Slået op af Dogdharma – Reabilitare și dresaj Canin i Torsdag den 2. juli 2020

Detalii despre următorea întâlnire AICI.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.