vama
Sursa: Digi 24

Zilele de weekend cu temperaturi ridicate se îmbină perfect cu plaja, marea și distracția din Vama Veche. Acest sfârșit de săptămână a adus în vamă circa 90 de mii de turiști, înregistrând astfel recordul acestui sezon.

Atmosfera de noapte din Vama Veche a rămas aceeași, cu distracție până în zori, fără pic de precauții, conform Digi 24.
Un reporter Digi 24, care a fost prezent la fața locului a reușit să vorbească cu câțiva tineri și să afle ce părere au despre atmosfera de acolo.

Tânăr: Mai puțină lume față de anul trecut, și anul trecut s-a deschis și mai devreme. Sincer să fiu, cred că din august o să-și revină. În august o să bubuie.

Petrecerile se țin pe plajă, unde este suficient loc pentru toată lumea. Oamenii vor să uite de problemele de zilnice și vin în vamă să se distreze. Numai că și aici există destule lucruri care le reamintesc că trăim pe timp de pandemie.

DJ: Bună seara Vama Veche! Ne distrăm, dar păstrăm distanța socială. Mulțumesc frumos.

Chiar și în aceste condiții, Vama își păstrează farmecul ei unic.

Bărbat: Gasesc o vamă foarte tare, foarte mișto, nu la fel de aglomerată ca-n fiecare an, dar e tare.

Turistă din străinătate: E drăguț că viața merge înainte, dar desigur trebuie să luăm măsuri de protecție față de coronavirus.

Bărbat: Distanțarea e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire.

Reporter: De ce?

Bărbat: După cum se vede, umăr la umăr, mișcări de evitare și cam asta e distanțarea. Din câte am văzut nici măcar 0,0001 la sută nu poartă mască. Nici eu, mea culpa.

Există și vamaioți care încearcă să reconstituie atmosfera tradițională a acestui loc, așa că și-au adus chitara de acasă.

Sursa: Digi 24

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns