S-au schimbat regulile după decizia CCR – Câți pacienți COVID mai sunt în spitalele din Sibiu

1.329

673 de persoane s-au infectat cu coronavirus, de la debutul pandemiei și până în prezent, în județul Sibiu. Luni, în spitalele din oraș sunt internați 73 de  pacienți. Numărul acestora este în scădere, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR care asimilează internarea cu privarea de libertate și încălcarea drepturilor omului. În toate spitalele din țară, mai mulți pacienți cu COVID-19 s-au externat la cerere din spital.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu sunt, în prezent, internate 48 de persoane, dintre care șase se află pe secția ATI. La Pediatrie se află trei copii bolnavi, iar la Spitalul de Pneumoftiziologie 22 de pacienți.

„În prezent sunt internați un număr total de 73 de pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceștia 48 sunt în cadrul SCJU Sibiu, 42 pe secții și 6 pe ATI, 22 în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu și 3 în cadrul Spitalului de Pediatrie”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 637 de persoane.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi