Angajați din patru primării din județul Sibiu au avut coronavirus

0 2.063

Sute de persoane din județul Sibiu au fost infectate cu noul coronavirus. De la debutul pandemiei și până în prezent, au fost înregistrate cazuri atât în fabrici, dar și în instituții publice. Pe listă se află și patru primării din județ. 

Potrivit celor mai recente date furnizate de către Prefectura Sibiu, în judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate pozitiv, în urma testării SARS CoV-2, 673 de persoane, dintre care 628 adulţi şi 45 copii. Printre acestea se numără și angajați ai instituțiilor publice din Sibiu. Pe listă sunt incluse patru primării: cea din Sibiu, Poiana Sibiului, Șura Mare și Cisnădie, scrie AGERPRES.

„De la începutul pandemiei şi până în prezent au fost înregistrate cazuri de COVID-19 în rândul personalului unităţilor sanitare din judeţul Sibiu, cât şi în câteva instituţii publice: Primăria Municipiului Sibiu – Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, Primăria Şura Mare, Primăria Poiana Sibiului, Primăria Cisnădie, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Sibiu, Şcoala Gimnazială Cristian, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Sibiu, Krisztina Gaal.

Vă reamintim că, până la data curentă au fost declarate vindecate şi externate 502 de persoane, iar 53 de persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Sursa: Agerpres

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.