spital judetean asistent

După publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR care asimilează internarea cu privarea de libertate și încălcarea drepturilor omului, mai mulți pacienți cu COVID-19 s-au externat la cerere din spital.

Din cele trei spitale sibiene care tratează pacienți COVID, 5 persoane au fost externate la cerere. Este vorba despre patru adulți și un copil, confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Aceștia au ales să plece acasă înainte să se vindece de coronavirus.

“În urma deciziei CCR, în județul Sibiu au fost externate 5 persoane la cerere: 1 persoană din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie, 3 persoane din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și 1 persoană din cadrul Spitalului de Pediatrie”, informează Andreea Ștefan, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 673 de persoane (dintre care 628 adulți și 45 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 502 de persoane, iar 53 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu