politia dosar penal
FOTO: arhivă

Se fac razii în tot Sibiul. Polițiștii verifică dacă persoanele și societățile comerciale respectă măsurile și interdicțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. În cursul zilei de luni, nu au fost constatate multe abateri, fiind aplicate doar avertismente. 

În cursul zilei de 6 iulie, polițiștii sibieni au verificat 64 de persoane și șapte sociețăți comerciale/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Efectivele Poliției Locale au verificat 147 de persoane, fără a fi constatate abateri.

De asemenea, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a efectuat ieri verificări la nouă unități economice, în urma cărora au aplicat un avertisment.

Și la aeroport s-au făcut controale. „Personalul Sectorului Poliției de Frontieră a Aeroportului Sibiu în cooperare cu polițiști din cadrul Biroului Poliției Transporturi – Postul de Politie Transporturi Aeriene începând cu data de 04.07.2020 au efectuat verificări la societățile comerciale de pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic. Nu au fost constatate abateri”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de ANPC, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale (avertismente).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu