furt telefon
foto: arhivă

Trei bărbați au reușit să prindă doi puștani care au prădat un sibian pe stradă, în plină zi. Hoții au furat un telefon mobil, însă, datorită spiritului civic de care au dat dovadă martorii incidentului, prejudiciul a fost recuperat. 

„La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 17,00, un sibian a sesizat Poliția Municipiului Sibiu despre faptul că, în timp ce se afla pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu, doi tineri i-au sustras telefonul mobil”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul incidentului, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au identificat atât victima, cât și presupușii autorii, doi sibieni în vârstă de 14, respectiv 16 ani, pe care reușiseră să-i prindă trei martori. Prejudiciul, în valoare de 2.000 de lei, a fost recuperat, telefonul fiind înapoiat părții vătămate.

În cauză, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările continuând în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu