Sprijin pentru Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu

0 1.040

Primăria Sibiu se bucură în continuare de sprijinul comunității sibiene care a înțeles că orice ajutor este important pentru a crește calitatea serviciilor sociale oferite persoanelor vulnerabile.

Un astfel de sprijin a venit la finalul lunii iunie din partea Asociației Filantropice Olivia Sibiu care a făcut o donație Căminului pentru Persoane Vârstnice aflat în subordinea municipalității. Donația a constat în produse igienico-sanitare și dispozitive medicale (10 cadre ajutătoare pentru mers și 18 seturi de cârje și bastoane) care vor asigura o mai bună mobilitate celor 81 de seniori ai Căminului.

Primăria Sibiu și Direcția de Asistență Socială mulțumește public Asociației Filantropica Olivia pentru sprijinul constant acordat fie prin preluarea anumitor servicii pentru beneficiari, fie prin ajutor material oferit persoanelor vârstnice. „Ne bucurăm să avem alături un asemenea partener de nădejde care a conștientizat responsabilitatea socială și importanța parteneriatului public-privat”, anunță Primăria Sibiu.

Căminul pentru Persoane Vârstnice este un serviciu social care funcționează în subordinea Primăriei Sibiu, asigurând îngrijirea și asistența socială în regim rezidențial a persoanelor vârstnice din Municipiul Sibiu, prin asigurarea de condiții corespunzătoare de găzduire și de hrană, îngrijiri medicale, recuperare și readaptare, activități de ergoterapie și de petrecere a timpului liber, asistență socială și psihologică. Pentru această unitate, în anul 2020, Primăria Municipiului Sibiu a alocat un buget necesar funcționării în valoare de 3,2 milioane de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.